Наши проекти

Во текот на нашето работење имаме изградено богато портфолио на проекти од разновиден карактер меѓу кои се меѓукатни, кровни и фасадни конструкции, погонски хали и друго. Нашите решенија се карактеризираат по професионалната изведба со висок квалитет по највисоките стандарди.

Steel Zelezo

advanced divider

Poliester Day

advanced divider

Varimpeks

advanced divider

Lear

advanced divider

Silbo

advanced divider

Атлантик

advanced divider

Divizio

advanced divider

Imperijal Tobako

advanced divider

Hemera

advanced divider

Limak

advanced divider

Purplast

advanced divider

Gerresheimer

advanced divider

Cagatay Kablo

advanced divider

AKSA

advanced divider

Marquardt

advanced divider

Аеродром TAV

advanced divider

Meister Mall

advanced divider

Aqua Park Salida

advanced divider

Berovic Beton

advanced divider

Capitol Mall

advanced divider

Царински терминал Табановце

advanced divider

Dura

advanced divider

HC Bistrica

advanced divider

Hilton

advanced divider

Kam Bitola

advanced divider

Kostal

advanced divider

KROMBERG&SCHUBERT

advanced divider

La Tana

advanced divider

LTH Learnica

advanced divider

Maksat

advanced divider

Murat Ticaret

advanced divider

NLB Tutunska Banka

advanced divider

Ohrid Mall

advanced divider

Rhitmus

advanced divider

Shoot House

advanced divider

Sportska sala Rajko Zinzifov

advanced divider

Support Solutions

advanced divider

Uka Keramika

advanced divider

Vertigo

advanced divider

Vortex

Разно

Ја градиме Вашата иднина и визија!
Брз пристап
Следи не
Контакт
+389 75 233 286
Емаил

contact@feromont.mk

Локација
Лисец 2а, 1000, Скопје, Македонија

Feromont Engineering © 2022 – Сите права се задржани. Powered by OCS

Scroll to top